Nopeammin, turvallisemmin ja puhtaammin

Stevena on johtavia roro-operaattoreita Suomessa. Yritys purkaa laivoista tuhansia trailereita kuukausittain. Stevena on kehittänyt itselleen automaattisen traileritunnistusjärjestelmän, johon on nyt lisätty Gateportal niminen sovellus kuljetus- ja huolintayritysten käyttöön. Nettiselaimella toimivalla järjestelmällä satamasta irtoperävaunua noutava autonkuljettaja voi tarkistaa, milloin perävaunu on purettu laivasta ja minne se on satamassa jätetty. Auton kuljettaja näkee suoraan matkapuhelimestaan, milloin satamaan kannattaa mennä ja pystyy suoraan ajamaan oikeaan osoitteeseen. Kuljettaja voi myös pyytää ilmoituksen puhelimeensa, kun traileri on noudettavissa. Turhan ajamisen ja etsimisen ansiosta satamien työturvallisuus paranee, päästöt vähenevät sekä säästetään aikaa ja myös vaivaa.  

 

Lue lisää artikkeleita GoodStories asiakaslehdestämme