Ahtausoperointi

Ahtaamme ammatiksemme

Laivojen lastaus ja purkaus eli perinteinen ahtaustoiminta on meidän ydinbisnestä. Ahtaamme aluslasteja nykyisin Naantalin, Uudenkaupungin, Turun ja Hangon satamissa. Vuosittain meillä käy todistamassa tehokasta laivalastinkäsittelyä pitkälti toistatuhatta erityyppistä konventionaalista ja Roro-alusta.

Roro-ahtaus

Rullaavaa lastausta

Ahtaamme pyörillä kulkevaa rahtia pääasiassa Hangossa ja Uudessakaupungissa, joissa asiakaskuntanamme on johtavat Itämeren alueen linjaliikennevarustamot. Stevena kuuluu kärkikaartiin irtoperien eli semitrailerien, lauttavaunujen eli mafien sekä pyörillä tai teloilla kulkevien työkoneiden ahtaustyössä. Olemme myös yksi merkittävimmistä uusien henkilöautojen käsittelijöistä Suomessa. Sivuporttilaivat ja storo-lastitkaan eivät ole vieraita meidän satamissamme.

Konventionaalinen lastinkäsittely

Bulkia vai break-bulkia?

Satamissamme käy konventionaalisia – yleensä hakurahtiliikenteessä olevia laivoja kuljettaen lähes kaikenlaisia lasteja, mitä laivalla vain voi kuljettaa. Irtolasteja agribulkista kierrätys- ja rakennusmateriaaleihin käsitellään joko nosturilla, kuljettimilla tai laivan omilla purkulaitteilla. Break-bulk, kappaletavara ja projektit hoituvat monipuolisella ja tehokkaalla nosturikalustolla. Break-bulkissa uskallamme väittää itseämme rautaisiksi ammattilaisiksi etenkin teräksen ja suursäkkien käsittelyssä.

Ota yhteyttä, kerron lisää.

Stevena operatiivinen päällikkö Aku Suikkanen

Aku Suikkanen

Stevena Oy
Operatiivinen päällikkö