Varastotilaa vailla?

Laivalastit ansaitsevat asianmukaisen säilytyksen satamassa laivanpurun jälkeen tai lastausta odottamassa. Stevenalla on kattava valikoima monikäyttöisiä varastotiloja, jotka soveltuvat yhtälailla irtolasteille kuin kappaletavaralle. Käytössämme on kaikissa toimipisteissämme yhteensä noin 65.000 m2 katettua varastotilaa sekä sen lisäksi siilokapasiteettia. Lisäksi satamissa on reilusti ulkovarastointiin sopivaa päällystettyä kenttävarastotilaa suljetuilla ja valvotuilla alueilla.

Rehuraaka-aineiden varastointi

Kutsumuksena puhdas rehuraaka-aine

Joskus satamavarastointikin voi olla kutsumustyötä. Stevenan koko olemassaolon ajan rehu- ja elintarviketeollisuus sekä maatalouteen liittyvä muu agribulk-käsittely ovat olleet toiminnan peruspilarina. Vuosien kokemus on hionut toimintatapamme vastaamaan rehuhygienian korkeisiin vaatimuksiin. Kannamme vastuun siitä, että suomalainen kotieläintuotanto saa käyttöönsä salmonellavapaita raaka-aineita. Toimimme omavalvontasuunnitelman mukaan, jota valvoo rehutehtaiden lisäksi Evira. Käytössämme on eri toiminnoissa myös HACCP-järjestelmä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti tuotteiden tarkkaan ja huolelliseen käsittelyyn. Kaikilla rehuraaka-aineiden ja elintarvikkeiden parissa työskentelevillä työntekijöillä on mm. hygieniapassi. Vuonna 2013 Backman-Trummerin ja siten myös Stevenan agribulk-toiminta sertifioitiin Euroopan viljakauppajärjestön Coceralin GTP-sertifikaatilla yhtenä ensimmäisistä yrityksistä Suomessa. GTP sertifikaatti vastaa varastoinnin osalta GMP+ sertifikaattia.

Eviran hyväksyntänumerot ovat:

  • Naantalin ja Uudenkaupungin varastointilaitokset αFI22210086
  • Naantali Luomurehujen varastointi αFI12220086
  • Naantalin varastointilaitos αFI22210131

Coceral GTP (pdf)

 

Terminaali- ja varastointipalvelut

Kontti-, juna-, tai autokuljetus

Laivalasti saattaa olla usein liian iso erä kerralla kuljetettavaksi. Siksi iso osa Stevenan käsittelemistä ja varastoimista tavaroista tulee meille yksiköitynä lastina joko kontti-, auto- tai junakuljetuksina. Yksikkölastien lastaus ja purkaus onnistuu lähes kaikissa toimipisteissämme. Asiakkainamme on yrityksiä, joiden kaikki tavaravirrat saapuvat varastoihimme valmiina edelleen toimitettavaksi joko pienenä tai isompana eränä.

Ota yhteyttä, kerron lisää.

salonen_janne_2017_3

Janne Salonen

Stevena Oy
Myynti- ja asiakkuuspäällikkö