Stevenan asiakaspalvelun uudet vastuualueet

 

Janne Salonen –Myynti-ja asiakkuuspäällikkö

Janne on toiminut vuodesta 2017 alkaen Stevenan myyntipäällikkönä vastuualueenaan myynti, markkinointi sekä niihin liittyvät toiminnot. Janne Salonen aloittaa 1.3. 2021 Stevenan uutena myynti-ja asiakkuuspäällikkönä. Hän vastaa asiakassuhteen koko elinkaaresta eli markkinoinnista, myynnistä, tarjousvaiheesta, sopimusvalmistelusta sekä asiakassuhteen aikaisesta asiakaspalvelusta, jälkimarkkinoinnista ja lisämyynnistä. Janne vastaa myös asiakaspalvelutiimin johtamisesta.

 

 

Maija Huhtamäki -Asiakaspalvelukoordinaattori

Maija on työskennellyt Stevenalla vuodesta 2010 alkaen ja sinä aikana toiminut useammassa eri tehtävässä. Maija Huhtamäki aloittaa 1.3. 2021 Stevenan asiakaspalvelukoordinaattorina ja osana uutta asiakaspalvelutiimiä. Maija vastaa päivittäisestä asiakaspalvelutoiminnasta sekä varastoinnin laadun ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

 

 

 

Stevena Wilma Arvonen
Wilma Arvonen -Logistiikkakoordinaattori

Wilma on työskennellyt Stevenalla vuodesta 2019 alkaen Logistiikka-assistenttina. Wilma Arvonen aloittaa 1.3.2021 logistiikkakoordinaattorina ja osana uutta  asiakaspalvelutiimiä. Hän vastaa päivittäisestä asiakaspalvelutoiminnoista mm. tilaus-toimitusprosessin hoitamisesta.

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelun tavoitat jatkossa osoitteesta logistics@stevena.fi