Asiointiohjeet Stevenalla koronavirusepidemian aikana

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi olemme joutuneet muuttamaan terminaaliemme asiointiohjeita.

Terminaaleissa tulee asioida vain välttämättömissä tapauksissa. Myös toimistoissa pyritään välttämään kaikkia vierailuita. Kanssakäyminen tulee hoitaa puhelimitse tai sähköisesti aina, kun se on mahdollista.

Kaikki lastauksiin ja purkuihin liittyvä kommunikaatio hoidetaan puhelimitse, jos se on mahdollista.

Kuljettajien tulee pysyä omassa autossaan tai ulkotiloissa asioidessaan terminaaleissa. Mikäli toimitiloissamme kuitenkin joudutaan asioimaan pitää muistaa hyvä käsihygienia, välttää ylimääräistä pintoihin kosketteluita ja jokaisen on käytettävä omaa kynää.

Kiitos, ettet asioi meillä flunssaisena.

Yksityiskohtaisempia ohjeita saat meidän asiakaspalvelustamme.

Muistathan, että jokainen meistä vaikuttaa omilla valinnoillaan viruksen leviämiseen!

Stevena Oy