AKT laajentaa PAU:n työnseisauksia koskevaa myötätuntotyötaistelua

AKT laajentaa PAU:n työnseisauksia koskevaa myötätuntotyötaistelua ahtausalan työehtosopimukseen.

Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry on antanut ilmoitukset työnseisauksista Posti Oy:ssä. Työnseisaukset alkoivat maanantaina 11.11.2019 klo 06:00 ja päättyvät sunnuntaina 22.12.2019 klo 24:00.

Tämän johdosta Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry laajentaa PAU:n työnseisauksia koskevaa myötätuntotyötaistelua ahtausalan työehtosopimukseen. Myötätuntotyötaistelu alkaa torstaina 28.11.2019 klo 06:00 ja päättyy lauantaina 30.11.2019 klo 06:00, mikäli Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry:n työnseisaukset jatkuvat.

Myötätuntotyötaistelun aikana työntekijät, jotka tekevät työtä Satamaoperaattorit ry:n ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijät AKT ry:n välisen ahtausalan työehtosopimuksen piirissä, pidättäytyvät työstä.

https://www.akt.fi/uutiset/akt-n-myotatuntotyotaistelu-laajenee-satamiin/AKT:n
myötätuntotyötaistelu laajenee satamiin