Backman-Trummer Group

Stevena Oy

Stevena Oy operoi Lounais- ja Etelä-Suomen satamissa tuottaen lastinkäsittelyä, varastointia ja muita logistiikan palveluja. Päätoimintamme on ahtaustyö eli lastaamme ja puramme erityyppisiä laivalasteja.

Toimintamme on alkanut Naantalissa vuonna 1982 ja vuodesta 1997 lähtien olemme olleet osa kotimaista Backman-Trummer-konsernia. Tänä päivänä olemme merkittävä tekijä omissa segmenteissämme Suomessa.Stevena - sataman ammattilainen

Stevenan toiminta on mukavassa myötätuulessa. Olemme pystyneet osoittamaan, että pidämme aina asiakkaan toiminnan keskiössä. Liiketoimintamme ja volyymimme ovat kasvaneet jo useamman vuoden peräkkäin. Emoyhtiömme KWH-yhtymä Oy valittiin huhtikuussa 2016 Vuoden Perheyritykseksi. Palkinto kertoo osaltaan terveestä asenteestamme työtä kohtaan ja siitä, että asiakkaat ovat luottaneet meihin. Perheyrityksen arvot takaavat sen, että toimintaamme voi jatkossakin luottaa. Tätä osaavaa ja ammattitaitoista palvelua haluamme tarjota myös teille.

Voisitko Sinä olla meidän asiakkaamme?

Meillä on kyky huolehtia monenlaisista logistisista tarpeista. Tutustu palveluihimme. Kun kiinnostus herää, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen ei maksa mitään, kysymättä jättäminen sen sijaan voi tulla kalliiksi. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaamme kanssa. Vaikka emme olisikaan ihan kaikkiin logistiikan tarpeisiin se ykkösvalinta, meillä on valmius kasvaa ja kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jos liiketoiminnassanne tulee uudentyyppinen logistinen tarve, ehdota sitä meille. Me voimme olla juuri se oikea käytännön operoija.

Tervetuloa tutustumaan Stevenaan!
Markku Mäkipere, toimitusjohtaja
050 591 9250, markku.makipere@stevena.fi
Markku Makipere web eSitoudumme vastuullisesti

 
    

Toimimme serfitifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 ja ISO14001 mukaisesti. Rehuraaka-aineiden käsittelyprosessi on lisäksi sertifioitu GTP+ standarding mukaisesti.

 

Lloyds sertifikaatti

 

Noudatamme toiminnassamme Satamaoperaattorit ry:n Yleisiä satamaoperointiehtoja 2006 sekä Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisiä määräyksiä PSYM 2000. Katso ehdot.

 
yleiset ehdot fin

PSYM fi


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Stevenalle Naantaliin uusi täysautomaattinen säkityskone

Stevena Oy:n Naantalin toimipisteessä otettiin alkuvuodesta käyttöön uusinta tekniikkaa edustava täysautomaattinen säkityskone.

Lue lisää

Uusikaupunki panostaa Hepokarin sataman logistiikkapalveluihin

Hepokarin satama Uudessakaupungissa on tärkeä linkki alueensa teollisuuden logistiikkaketjussa. Sataman rahtiliikenne on hyvin tuontipainotteista. Sen kulmakiviä ovat metallit, rehuraaka-aineet ja sooda. Vientirahdin ykköstuotteena ovat autot. Hepokarin vuosivolyymi on nykyisellään noin 200 000 tonnia. Lähialueen uusien teollisuushankkeiden myötä sekä tuonti- että vientirahtimäärät tulevat kasvamaan voimakkaasti ja käsiteltäväksi tulee kokonaan uusia tuotteita. Satama valmistautuu kasvuun varastokapasiteettiaan kasvattamalla.

Lue lisää

Ahtauspäällikön työ vaatii kokonaisuuksien hallintaa

Aku Suikkanen M 3897 Stevena Oy:n ahtauspäällikkö Aku Suikkanen johtaa laivojen lastausta ja purkausta neljässä satamassa. Laivojen lastaus ja purkaus vaatii monien osien yhteensovittamista. Tiukat aikataulut ja yksittäisiin rahtilajeihin liittyvät erityisvaatimukset ovat alan arkipäivää. Ahtauspäälliköltä prosessi edellyttää johtamistaitoa ja kokonaisuuksien hallintaa. Stevena Oy:n ahtauspäällikkö Aku Suikkanen tuntee työn haasteet 20 vuoden kokemuksella.

Lue lisää