Backman-Trummer Group

Stevena Oy

Stevena Oy operoi Lounais- ja Etelä-Suomen satamissa tuottaen lastinkäsittelyä, varastointia ja muita logistiikan palveluja. Päätoimintamme on ahtaustyö eli lastaamme ja puramme erityyppisiä laivalasteja.

Toimintamme on alkanut Naantalissa vuonna 1982 ja vuodesta 1997 lähtien olemme olleet osa kotimaista Backman-Trummer-konsernia. Tänä päivänä olemme merkittävä tekijä omissa segmenteissämme Suomessa.Stevena - sataman ammattilainen

Stevenan toiminta on mukavassa myötätuulessa. Olemme pystyneet osoittamaan, että pidämme aina asiakkaan toiminnan keskiössä. Liiketoimintamme ja volyymimme ovat kasvaneet jo useamman vuoden peräkkäin. Emoyhtiömme KWH-yhtymä Oy valittiin huhtikuussa 2016 Vuoden Perheyritykseksi. Palkinto kertoo osaltaan terveestä asenteestamme työtä kohtaan ja siitä, että asiakkaat ovat luottaneet meihin. Perheyrityksen arvot takaavat sen, että toimintaamme voi jatkossakin luottaa. Tätä osaavaa ja ammattitaitoista palvelua haluamme tarjota myös teille.

Voisitko Sinä olla meidän asiakkaamme?

Meillä on kyky huolehtia monenlaisista logistisista tarpeista. Tutustu palveluihimme. Kun kiinnostus herää, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen ei maksa mitään, kysymättä jättäminen sen sijaan voi tulla kalliiksi. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaamme kanssa. Vaikka emme olisikaan ihan kaikkiin logistiikan tarpeisiin se ykkösvalinta, meillä on valmius kasvaa ja kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jos liiketoiminnassanne tulee uudentyyppinen logistinen tarve, ehdota sitä meille. Me voimme olla juuri se oikea käytännön operoija.

Tervetuloa tutustumaan Stevenaan!
Markku Mäkipere, toimitusjohtaja
050 591 9250, markku.makipere@stevena.fi
Markku Makipere web eSitoudumme vastuullisesti

 
    

Toimimme serfitifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 ja ISO14001 mukaisesti. Rehuraaka-aineiden käsittelyprosessi on lisäksi sertifioitu GTP+ standarding mukaisesti.

 

Lloyds sertifikaatti

 

Noudatamme toiminnassamme Satamaoperaattorit ry:n Yleisiä satamaoperointiehtoja 2006 sekä Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisiä määräyksiä PSYM 2000. Katso ehdot.

 
yleiset ehdot fin

PSYM fi


Uutisia

7.2.2017 Stevenalle uutta varastotilaa Naantaliin

Stevena Oy:n varastointitoiminta Naantalin Kantasatamassa sai kaivattua lisätilaa lokakuussa, kun yhtiö vuokrasi Naantalin Satama Oy:ltä vasta valmistuneen lähes 2 800 neliömetrin varaston pitkäaikaisella sopimuksella.

Lue lisää

1.12.2016 Vuoden logistiikkayritys 2016 – Stevena OY

Stevena Oy sai merkittävän tunnustuksen, kun Turun Kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen Varsinais-Suomen piiri luovuttivat yritykselle Vuoden Logistiikkayritys 2016 –palkinnon pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta työstä ulkomaankaupan yhteyksien kehittämisessä Lounais-Suomessa.

Lue lisää