Backman-Trummer Group

Port & Sea

Backman-Trummer -konserni on yksi Suomen suurimmista satamaoperaattoreista ja alueelliselta kattavuudeltaan Suomen suurin. Sillä on toimintaa kymmenessä Länsi- ja Lounais-Suomen satamassa Kalajoelta pohjoisessa Hankoon etelässä sekä Haminassa idässä, lähellä Venäjän rajaa. Konsernin varastojen yhteenlaskettu pinta-ala on 180.000 m2.

Konsernin satamaoperaattoriyritykset tarjoavat räätälöityjä logistiikkapalveluja perinteisestä ahtaustoiminnasta logistiikkaprosessin kaikki vaiheet kattaviin kokonaisratkaisuihin.


Port & Sea palveluita tarjoavat yrityksemme:


Oy M. Rauanheimo Ab
Kuljetus- ja laivauspalvelut

Oy Blomberg Stevedoring Ab
Lastinkäsittely ja -varastointipalvelut

Otto Rodén
Lastinhuolintapalvelut

Stevena Oy
Satama- ja laivauspalvelut

Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Otto Rodén

Oy Otto Rodén Ab uudistaa toimintaansa

"Tavoitteenamme on saavuttaa vielä tämän vuoden aikana merkittävä parannus asiakasyritysten ja sataman välisten kuljetusten sekä laivojen lastaus- ja purkaustoiminnan tehokkuudessa", kertoo yhtiön tuotantopäällikkö Kimmo Satomaa.

Read the article at Otto Rodén site

Oy Blomberg Stevedoring Ab

Vaasan satama tarjoaa nyt hyvät edellytykset projektikuljetuksille

Vaasan sataman kyky palvella projektiliikennettä alkaa olla kunnossa. Satamalaitos, Vaasan kaupunki ja satamaoperaattori Oy Blomberg Stevedoring Ab ovat kehittäneet valmiuksiaan pitkäjänteisesti ja investoineet käsittelyketjuun useita miljoonia euroja.

Read the article at Oy Blomberg Stevedoring Ab site

Oy Blomberg Stevedoring Ab

Uusi bulkkauslinja nopeuttaa säkkien purkausta Vaasan satamassa

Satamaoperaattori Blomberg Stevedoring Vaasan Vaskiluodossa on ottanut käyttöön uuden tehokkaan linjan säkkien purkuun eli bulkkaukseen. Uusi linja lyhentää merkittävästi lastausaikoja, kun bulkkausta ei tarvitse tehdä etukäteen siiloihin, vaan säkkien sisältö voidaan lastata suoraan noutavaan autoon. Työvaiheita säästävän prosessin ansiosta linjalla voidaan käsitellä jopa 30 tonnia materiaalia tunnissa. Linjan toinen merkittävä etu on materiaalin pieni hävikki.

Read the article at Oy Blomberg Stevedoring Ab site

Stevena Oy

Ahtauspäällikön työ vaatii kokonaisuuksien hallintaa

Aku Suikkanen M 3897 Stevena Oy:n ahtauspäällikkö Aku Suikkanen johtaa laivojen lastausta ja purkausta neljässä satamassa. Laivojen lastaus ja purkaus vaatii monien osien yhteensovittamista. Tiukat aikataulut ja yksittäisiin rahtilajeihin liittyvät erityisvaatimukset ovat alan arkipäivää. Ahtauspäälliköltä prosessi edellyttää johtamistaitoa ja kokonaisuuksien hallintaa. Stevena Oy:n ahtauspäällikkö Aku Suikkanen tuntee työn haasteet 20 vuoden kokemuksella.

Read the article at Stevena Oy site

Stevena Oy

Uusikaupunki panostaa Hepokarin sataman logistiikkapalveluihin

Hepokarin satama Uudessakaupungissa on tärkeä linkki alueensa teollisuuden logistiikkaketjussa. Sataman rahtiliikenne on hyvin tuontipainotteista. Sen kulmakiviä ovat metallit, rehuraaka-aineet ja sooda. Vientirahdin ykköstuotteena ovat autot. Hepokarin vuosivolyymi on nykyisellään noin 200 000 tonnia. Lähialueen uusien teollisuushankkeiden myötä sekä tuonti- että vientirahtimäärät tulevat kasvamaan voimakkaasti ja käsiteltäväksi tulee kokonaan uusia tuotteita. Satama valmistautuu kasvuun varastokapasiteettiaan kasvattamalla.

Read the article at Stevena Oy site

Stevena Oy

Stevenalle Naantaliin uusi täysautomaattinen säkityskone

Stevena Oy:n Naantalin toimipisteessä otettiin alkuvuodesta käyttöön uusinta tekniikkaa edustava täysautomaattinen säkityskone.

Read the article at Stevena Oy site

Oy Moonway Ab

Kansainväliset konttikuljetukset vaativat liikenteenhoitajalta täsmällisyyttä ja organisointikykyä

Tankkikonttiliikenteeseen erikoistunut Moonway on toiminut Turussa vuodesta 1994. Yrityksen konteilla tuodaan elintarvikkeita, kemikaaleja ja kuivabulkkituotteita Suomeen ja yritys hoitaa myös ulkomaisten konttioperaattoreiden tuonti- ja vientikuljetuksia Suomen maaperällä. Logistiikkaa ohjaavilta liikenteenhoitajilta toiminta edellyttää järjestelykykyä ja täsmällisyyttä.

Read the article at Oy Moonway Ab site

Oy M. Rauanheimo Ab

Rauanheimo laajensi Haminaan.

Backman-Trummer-konserniin kuuluvan Oy M. Rauanheimo Ab:n toiminta on painottunut perinteisesti Kokkolan satamaan. Vuoden alussa Rauanheimon historiassa alkoi uusi vaihe, kun yhtiö otti vastatakseen myös Haminan sataman huolinta- ja ahtaustoiminnan.

Read the article at Oy M. Rauanheimo Ab site