Backman-Trummer Group

Oy M. Rauanheimon Ab:n uutiset

18.4.2017 13.01

Työpaikkailmoitus

Laajennamme toimintaamme Vuosaaren satamassa ja haemme tärkeisiin tehtäviin Tuotannonohjaajia ja Työkoneiden sekä materiaalikäsittelykoneen kuljettajia.

Tuotannonohjaajia

TEHTÄVÄSSÄ VASTAAT Vuosaareen saapuvien tavaravirtojen turvallisesta ja kustannustehokkaasta lastinkäsittelystä sekä työmenetelmien kehittämisestä. Annamme tehtävään koulutuksen sekä organisaatiomme vahvan tuen, mutta eduksesi luemme työkokemuksen satamatoiminnoista, merenkulusta, tai materiaalinkäsittelystä. Sinulla on tietotekniikka hyvin hallussa ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi kansainvälisessä työympäristössä.

OLET JO HANKKINUT KOKEMUSTA ihmisten johtamisessa. Pystyt esimiehenä toimimaan jämäkästi ja rohkeasti, mutta sinulla on myös pelisilmää olla joustava. Olet aktiivinen, energinen ja oppimishaluinen. Olet hyvä organisoimaan omaa ja työryhmäsi työtä, sinulla pysyy hyvin useatkin langat käsissä myös kiireen keskellä ja olet tarkka työsi laadusta.

TARJOAMME SINULLE NÄKÖALAPAIKAN ammattitaitoisessa, sitoutuneessa ja ennakkoluulottomassa logistiikkaorganisaatiosssa. Emoyhtiömme KWH-yhtymä Oy valittiin v. 2016 Vuoden Perheyritykseksi. Palkinto kertoo osaltaan terveestä asenteestamme työtä kohtaan ja siitä, että asiakkaat ovat luottaneet meihin. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja vaalimme hyvää työilmapiiriä.

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja
Niko Orpana 27.–28.4.2017 klo 12.00–13.00, puh 050 328 5142. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.4.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen niko.orpana@rauanheimo.com

Työkoneiden sekä materiaalinkäsittelykoneen kuljettajia

ARVOSTAMME

  • kokemusta työskentelystä vastapainotrukilla sekä pyöräkuormaajalla
  • kokemusta työskentelystä materiaalinkäsittelykoneella
  • järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn hyvän tiimin sisällä
  • valmiutta vuorotyöhön
  • joustavuutta työtehtävien suhteen
  • hyvää yhteistyökykyä
  • suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielten taidot katsotaan eduksi


TARJOAMME MIELENKIINTOISEN TEHTÄVÄN JA VAKITUISEN TYÖSUHTEEN lisäksi kilpailukykyiset edut, ammattimaisen tiimin ja suuren konsernin vahvan tuen.

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Niko Orpana 27.–28.4.2017 klo 13.00–14.00, puh 050 328 5142. Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.4.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen niko.orpana@rauanheimo.com


Palaa otsikoihin