Backman-Trummer Group

Oy M. Rauanheimon Ab:n uutiset

2.11.2017 8.59

Oy M. Rauanheimo Ab esillä FEM 2017 messuilla

Oy M. Rauanheimo Ab ja sisaryritys Oy Adolf Lahti Yxpila Ab olivat esillä yhteisellä messuosastolla Fennoscandian Exploration and Mining 2017 messuilla Levillä 31.10. – 2.11.2017.

FEM 2017 on Euroopan suurimpia kansainvälisiä kaivosalan messu- ja konferenssitapahtumia, FEM 2017 messuilla vieraili lähes tuhat kaivosalan ammattilaista ja lähes 130 näytteilleasettajaa. Kansainvälinen asiakas- ja vierailijakunta edustaa lähes 30 eri kansallisuutta.

Fennoscandian alueen malmipotentiaali ja suunnitellut kaivostoiminnot tarjoavat myös Oy M. Rauanheimolle mielenkiintoisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Rauanheimo ja Adolf Lahti Yxpila sekä muut sisaryritykseksemme KWH Logisticsissä pystyvät tarjoamaan Fennoscandian kaivosteollisuudelle kustannustehokkaasti koko sen tarvitseman logistisen ketjun, alkaen kaivoksella tapahtuvasta kivensiirrosta - aina laivan ruumaan tapahtuvaan kaivannaisten lastaukseen asti.

Erityisesti mielenkiintoa herätti operointimme rautapelletin koko käsittelyketjun hallinnasta venäläisestä kaivoksesta Kokkolan satamaan laivaan ja maailmalle sekä käytettävät erityislaitteet kuten vaunun tyhjennyksessä käytettävä kaatolaite ja stakkerit.

Palveluketjuista huomioitiin myös sisaryritysten operoima Metsä-Fibren uuden biotuotetehtaan tuotteiden käsittely ja kuljetus aina Vuosaaren satamaan saakka laivaukseen, apuna 2018 maailman suurin ja Suomen ainoa tämän tyypin materiaalin käsittelykone, Mantsinen 300.

Kiitämme asiakkaitamme ja messuvierailijoita FEM 2017 messuosastomme saamasta mielenkiinnosta!

FEM 2017


Palaa otsikoihin