Backman-Trummer Group

Backman-Trummer -ryhmä lyhyesti

Backman-Trummer -ryhmä tarjoaa globaaleja logistiikkaratkaisuja. Nämä ratkaisut koostuvat maantie-, raide-, lento-, kontti-, nestebulkkikontti- ja projektikuljetuksista.

Backman-Trummer -ryhmä on myös iso Satamaoperaattori kymmenessä Länsi-Suomen satamassa Kalajoelta Hankoon sekä Haminassa lähellä Venäjän rajaa. Backman-Trummer -ryhmän varastojen yhteenlaskettu kapasiteetti on 180.000 m2.

Backman-Trummer -ryhmä, jonka emoyhtio on yli 130 vuotta vanha (p. 1882), on osa KWH Logistics -liiketoimintaryhmää joka koostuu Backman-Trummer -ryhmästä ja KWH Freeze :stä.

KWH-Yhtymä on vakavarainen, suomalainen perheyhtiö joka valmistaa muovi- ja hiomatuotteita sekä tarjoaa logistiikkapalveluja. Backman-Trummer -ryhmä koostuu seuraavista yhtiöistä: Oy Adolf Lahti Yxpila Ab, Oy Backman-Trummer Ab, Oy Blomberg Stevedoring Ab, Oy Moonway Ab, Oy M. Rauanheimo Ab, Stevena Oy ja Talavuo Oy.

Lue lisää


Uutisia

19.1.2018 Lakonuhka ei koske Stevenan toimintaa

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ja Suomen Merimiesunioni SMU ovat antaneet lakkovaroituksen koskien mm. Turun ja Naantalin satamia, joissa Stevena Oy toimii.

Lue lisää

19.1.2018 Työpaikkailmoitus

Toiminnan kasvaessa voimakkaasti vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt palvelukseemme Kokkolaan; CRM-OSAAJAA, TALOUSASSISTENTTIA ja LAIVANSELVITTÄJÄÄ.

Lue lisää

19.1.2018 Henkilöstöuutisia

Stefan Brännkärr on 1.1.2018 alkaen nimitetty laatu- ja työsuojelu- päälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Olav Hansénin siirtyessä eläkkeelle kesäkuussa 2018. He työskentelevät rinnakkain, kunnes Olav jää eläkkeelle. Olav toimii 1.1.2018 alkaen Advisor -tehtävässä.

Lue lisää

19.1.2018 Henkilöuutisia

Tommi Sievers on nimitetty myyntipäälliköksi Etelä-Suomeen 1.2.2018 alkaen.

Lue lisää

15.12.2017 Mantsinen 300 materiaalinkäsittelykone työhön Vuosaareen

Adolf Lahti Yxpila Oy on saanut historiansa suurimman investointinsa päätökseen. Suomi 100 v. itsenäisyyspäivän jälkeen aloitti Mantsinen 300, maailman suurin mobiili materiaalinkäsittelykone, työskentelynsä Vuosaaren satamassa.

Lue lisää


Freight Forwarding

Freight Forwarding on keskittynyt kansainväliseen logistiikkaan eri kuljetusmuodoilla käsittäen rekka-, lento-, meri-, raide-, kontti- ja nestebulkkikonttiliikenteen.


Port and Sea

Backman-Trummer -konserni on yksi Suomen suurimmista satamaoperaattoreista ja alueelliselta kattavuudeltaan Suomen suurin. Sillä on toimintaa kymmenessä Länsi- ja Lounais-Suomen satamassa Kalajoelta Hankoon sekä Haminassa. Konsernin varastojen yhteenlaskettu pinta-ala on 180.000 m2.

Lue lisää


Industrial Service

Tehdaspalvelulogistiikka on osa palvelutarjontaamme, jolla vastaamme asiakkaidemme logistiikkatarpeisiin heidän tehdasalueillaan. Tällöin asiakas voi keskittyä oman ydinprosessinsa kehittämiseen.

Lue lisää


Oy Backman-Trummer Ab
Freight forwarding services


Oy M. Rauanheimo Ab
Forwarding and shipping


Oy Blomberg Stevedoring Ab
Cargo handling and storage


Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Industrial services


Oy Moonway Ab
Transport and forwarding

Stevena Oy
Port and Sea services

Talavuo Oy
Warehouse and storage facilities

transport-logo

Lisää tietoa yhtiöistämme Trans Port -asiakasjulkaisusta